طرز تهیه کرم بروله؛ دسری مجذوب کننده و متفاوت

به گزارش اکسپرس بلاگ، با این دسر مجذوب کننده و متفاوت، وعده های غذایی تان را رنگارنگ کنید

طرز تهیه کرم بروله؛ دسری مجذوب کننده و متفاوت

مواد لازم برای تهیه کرم بروله:

  • خامه صبحانه 425 گرم
  • تخم مرغ (زرده) 5 عدد
  • شکر50 گرم
  • شیر100 میلی لیتر
  • وانیل 1/4 قاشق چای خوری

طرز تهیه و دستور پخت کرم بروله:

1. فر را در دمای 160 درجه سانتی گراد گرم کنید. شکر و زرده ها را به همراه وانیل هم بزنید.

2. خامه و شیر را روی حرارت قرار دهید. به محض اینکه آغاز کرد به جوشیدن، از روی حرارت بردارید. کمی هم بزنید تا دما در کل مایع یکنواخت گردد.

3. سپس به آرامی خامه داغ را به زرده اضافه کنید و همزمان با همزن مخلوط نموده تا تخم مرغ ها نبندند.

4. داخل یک ظرف پیرکس یا قالب را با آب جوش پر کنید، ظرف مخصوص کرم را از مخلوط پر نموده و داخل آب قرار دهید. دقت گردد که آب به مقدار یک و نیم سانتی متر عمق داشته باشد.

5. ظرف را به مدت 50 دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از پخت وسط کرم حالت ژله ای خواهد داشت و کمی شل است. مقداری شکر روی ظرف بپاشید. با استفاده از فندک آشپزخانه، با احتیاط شعله را روی شکر بگیرید تا کمی قهوه ای گردد.

6. پس از خنک شدن، ظرف ها را به مدت زمان حداقل یک ساعت درون یخچال قرار دهید.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 8 آبان 1400 بروزرسانی: 8 آبان 1400 گردآورنده: expresblog.ir شناسه مطلب: 17335

به "طرز تهیه کرم بروله؛ دسری مجذوب کننده و متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کرم بروله؛ دسری مجذوب کننده و متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید