طرز تهیه تارت مرغ و هویج

به گزارش وبلاگ بومادران به نقل از نمناک ،تارت مرغ و هویج غذای متفاوتی است که علاوه بر شکل فانتزی آن طعم دلپذیری هم دارد.

طرز تهیه تارت مرغ و هویج

مواد لازم تارت مرغ و هویج

سیب زمینی متوسط ریز خرد شدهیک عدد
خامه100 گرم
کره40 گرم
آرد250 گرم
زرده تخم مرغیک عدد
کره سرد125 گرم
بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری
سینه مرغ ریز خرد شده200 گرم
سیریک حبه
زنجبیلیک قاشق مرباخوری
هویج ریز خرد شده100 گرم
ریحان و جعفری خرد شدهدو قاشق سوپ خوری
پیازیک عدد
قارچ خرد شده200 گرم
آب لیمویک قاشق سوپ خوری
آرد یا آرد ذرتیک قاشق سوپ خوری
آب مرغ1/4 پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار مناسب

طرز تهیه تارت مرغ و هویج

طرز تهیه خمیر

ابتدا برای اینکه خمیر تارت را آماده کنیم باید داخل غذاساز ، آرد را به همراه نمک، کره، فلفل و بیکنیگ پودر مخلوط می کنید و2 دقیقه ای هم بزنید تا به شکل خرده های نان در آیند.

بعد زرده تخم مرغ را به مخلوط بدست آمده اضافه کنید تا خمیر جمع گردد. سپس خمیر بدست آمده را در یک پلاستیک قرار دهید و در یخچال به مدت یک ساعت استراحت دهید.

طرز تهیه رویه

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داغ آن بریزید و بعد از داغ شدن روغن ، پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد قارچ را اضافه کنید و به همراه ، آب لیمو و کره به تفت دادن ادامه دهید.

وقتی آب قارچ کشیده شد، آرد را هم اضافه نمایید و هم بزنید . در آخر آب مرغ را بریزید و بگذارید در اثر جوشیدن نیمی از آب مرغ کشیده گردد. سپس حرارت را خاموش کنید.

طرز تهیه مواد میانی

برای تهیه مواد میانی تارت ،سینه مرغ را به صورت چهارگوش خرد کنید و به همراه دو قاشق روغن، نمک ، کمی فلفل سیاه ، زنجبیل و سیر رنده شده 3 تا 4 ساعت استراحت دهید تا مرغ ها کاملا مزه دار شوند.

سپس تکه های مرغ مزه دار شده را با مقداری روغن بر روی حرارت بالا تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند، بعد هویج و سیب زمینی را به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

در آخر خامه را به بقیه مواد اضافه کنید و هم می زنیم تا مواد نیم پز شوند. در این مرحله حرارت را خاموش کنید.

خمیر آماده شده را در قالب قرار دهید و با چنگال چند سوراخ داخل آن ایجاد کنید و به مدت 10 دقیقه در فر 180 درجه سانتی گراد و در طبقه وسط قرار دهید تا خمیرها طلایی شوند.

بعد خمیر را از فر خارج کنید و بگذارید تا سرد گردد،مواد میانی آماده شده را داخل نان های تارت بریزید و روی آنها ازمواد رویه تهیه شده اضافه کنید و مجددا تارتها را 10 دقیقه دیگر در همان دمای فر قرار دهید تا تارتها آماده شوند.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه تارت مرغ و هویج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تارت مرغ و هویج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید